Categorieën: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Nieuws

Puppies bij hun nieuwe baasjes

In het weekend van 16/17 juni zijn alle pups uitgevlogen naar hun nieuwe baasjes, op de pagina van het A-nest zijn enkele recente foto’s te vinden! Gerelateerd

Nieuws

Geslaagde show in Bathmen

Wat een leuke dag hebben we gehad in Bathmen! Josefien heeft met Nala een 2e plaats behaald in de kind/hond rubriek, super gedaan!! Met Anne werd Nala de beste jeugdteef van de dag ! Een lange Lees verder…

Nieuws

De werpkist staat !

Zo langzaam aan komt alles op zijn plek te staan.. Barney de kat kan niet geloven dat die “stomme honden” nóg een mand krijgen! Super blij met de prachtige werpkist gemaakt door Werner en het op Lees verder…