Na een heeeele lange nacht, snelle bevallingen en een echo op de kliniek om te bevestigen dat Roxy echt leeg was.. is het nu tijd om lekker te genieten van onze 9 nieuwe wondertjes! Tante Nala is er weer klaar voor om de zorg over te nemen als Roxy bijvoorbeeld een slaapje zou willen doen.

 

 

 

 

 

 

 

Categorieën: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Nieuws

Roxy met pensioen

Met het C-nest heeft Roxy ons wederom 10 prachtige nakomelingen gegeven waar we enorm trots op zijn! Dat betekent ook dat Roxy “met pensioen” gaat. Dat kunnen er niet veel zeggen op 5 jarige leeftijd, Lees verder…

Nieuws

We verwachten puppies!

Hoera! Rondom 1 oktober verwachten we weer puppies op de Jacobshoeve! Gerelateerd