Categorieën: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Nieuws

Quinn HD-A en ED-vrij!

Het lijkt nog maar gister dat ze geboren werd. Maar onze lieve Quinn is alweer oud genoeg voor een officiële beoordeling van de Raad van Beheer. En daar kwam de prachtige uitslag HD-A en ED-vrij Lees verder…

Nieuws

Plannen C-nest zomer 2021

Op dit moment genieten wij voornamelijk van wandelingen met zijn allen, gezien er geen trainingen of andere activiteiten zijn. We hebben een C-nest in de planning voor deze zomer, maar nog niets concreets. Zodra we Lees verder…

Nieuws

Daar zijn ze dan

Na een heeeele lange nacht, snelle bevallingen en een echo op de kliniek om te bevestigen dat Roxy echt leeg was.. is het nu tijd om lekker te genieten van onze 9 nieuwe wondertjes! Tante Lees verder…