Wij zijn Werner en Esmee van Beek, trotse eigenaren van drie prachtige Oudduitse herders, Roxy, Nala en Quinn. Van vroeger uit was er altijd de wens een (oud)Duitse herder te hebben. Met het vennoot worden in het paardenbedrijf “Stal Jacobshoeve”, kwam deze wens ook uit omdat we hier alle ruimte hadden voor een hond. Roxy kwam vanuit Duitsland bij ons wonen. Al snel werd duidelijk dat waar plek is voor één herder, er ook nog één kan wonen! Dus daar kwam Nala vanuit Frankrijk. Uit ons laatste nest hebben we Quinn aangehouden. Onze honden wonen samen met onze katten bij ons in huis en worden veelvuldig ingezet voor sport en shows. Wij halen erg veel plezier uit het trainen, showen en omgaan met onze honden.

Een kennelnaam was snel gekozen vanwege het bedrijf. Alle paarden dragen met trots een “Jacobshoeve” voorvoegsel, en dat zullen onze puppy’s ook krijgen. De Jacobshoeve staat voor liefde voor de dieren, welzijn van de dieren en uiteraard worden er geen concessies op gezondheid gedaan.
Een speciale voorkeur is de bloedspreiding binnen het ras en proberen hier dan ook zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Onze honden leven met katten, mensen op het erf, gaan overal mee naar toe en zijn zeer sociaal naar mens en dier. Volwaardige gezinsleden met een fantastisch karakter!